Curs instructor Aqua Gym (citeste mai multe detalii)
Cauta un aliment:

Despre platforma de nutritie

Platforma http://nutritie.fitness-education.ro va este pusa la dispozitie de Fitness Education School, o scoala care le ofera celor pasionati de sport o gama variata de cursuri acreditate si recunoscute la nivel national si international, sustinute de specialisti in domeniul fitnessului, dar si in cel medical si de recuperare.    

Cursuri acreditate:

  • Curs Instructor Fitness & Antrenor Personal
  • Curs Instructor Aerobic
  • Curs Instructor Dans
  • Curs Instructor Aqua Gym
  • Curs Formator
  • Curs Tehnician Nutritionist

Platforma www.nutritie.fitness-education.ro, cea mai performanta de pe piata la ora actuala, a fost gandita pentru a veni in sprijinul nutritionistilor si al antrenorilor personali, care astfel au posibilitatea de a le alcatui clientilor lor o dieta corecta, sanatoasa, care sa contina alimente variate, bogate in principii nutritive. Astfel, acestia vor avea permanent controlul atat al caloriilor ingerate, cat si al celorlalti nutrienti – proteine, lipide, glucide, fibre.

Sutele de alimente pe care le veti regasi pe platforma www.nutritie.fitness-education.ro apartin tuturor grupelor alimentare: carne, peste, oua, lactate, cereale, legume, fructe proaspete, uscate si oleaginoase, seminte, bauturi, sosuri, dar si dulciuri si fast-food. Astfel, pot fi create meniuri pentru cateva zile in functie de alimentele care le plac clientilor vostri. Totodata, platforma va ofera posibilitatea salvarii acestor meniuri in contul personal pe care vi-l puteti crea pe site.

De ce merita sa va faceti cont pe aceasta platforma ? Iata doar cateva motive:

  • In primul rand, pentru ca aceasta platforma va incurajeaza sa iesiti din rutina regimurilor anoste si restrictive. Astfel, puteti crea regimurile clientilor vostri impreuna cu ei tinand cont de preferintele lor alimentare;
  • In al doilea rand, pentru ca indiferent de alimentul ales, aveti un control strict al numarului de calorii;
  • In al treilea rand, pentru ca oferindu-le clientilor vostri acest tip de regimuri, acestia se vor convinge de un lucru important: ca pot slabi mancand absolut orice, atat timp cat se incadreaza intr-un numar de calorii prestabilit;
  • In al patrulea rand, pentru ca aveti permanent acces la regimurile clientilor vostri din contul vostru personal, putandu-le schimba si adapta in functie de nevoile acestora.   

Si pentru ca nu tinem sa ne credeti pe cuvant, va oferim posibilitatea de a incerca gratuit platforma www.nutritie.fitness-education.ro pe o perioada de 7 zile. In afara acestei perioade de proba, pachetele de servicii pe care vi le punem la dispozitie au urmatoarele tarife:

Pachet 3 luni – 69 lei

Pachet 6 luni – 99 lei

Pachet 12 luni – 149 lei   

In incheiere, va amintim faptul ca fiecare individ are nevoie sa detina controlul asupra propriului corp. Nu va reusi insa acest lucru atat timp cat va tine diete restrictive sau plictisitoare. Intocmiti-le clientilor vostri diete care sa contina o varietate de alimente, supraveghindu-le totodata indeaproape numarul de calorii ingerate prin intermediul acestei platforme care va usureaza munca in mod semnificativ.